Tjänster

  • HOMESTYLING
En inredningsstylad bostad känns mer tilltalande och skapar ett större intresse bland spekulanter. Som spekulant tar det inte särskilt lång tid innan man bildat sig en uppfattning av bostaden. Med inredningsstyling hjälper vi dig att lyfta fram bostadens karaktär och fördelar, rymd och funktion samt att göra den attraktiv på bostadsmarknaden och i annonsering. Vi skapar de rätta förutsättningarna för att köparen skall känna att ditt objekt har precis det som han/hon letar efter. Vår ambition är att på bästa sätt erbjuda kreativa och moderna presentationer med känsla för detaljer då vi anser att ur detaljerna formas den så viktiga helheten. Genom ett möte med oss kan Ni få hjälp med konsultation, fotograferingsstyling samt iordningställande av objekt, stort som litet under kortare eller längre perioder. Kostnaden för stylingen beror på objektets storlek, tidsperiod och befintligt möblemang.

Inredningsstyling
Vi använder i huvudsak den befintliga inredningen. Möblerar om/byter ut/kompletterar med allt från möbler till accessoarer för att lyfta fram det bästa av bostaden/objektet inför fotografering och visning.
En snygg presentation av bostaden, gör att den sticker ut i mängden.

Kontakta oss för offert.

Stylingkonsultation
Vi ger dig råd och förslag på hur du enkelt lyfter fram det bästa i din bostad inför en försäljning. Genom små förbättringar blir din bostad mer attraktiv på marknaden. Vi går tillsammans igenom rum för rum, du får tips om hur just din bostad kan presenteras. Du får även en checklista med tips inför fotografering och visning.

Pris 2 500 kr


 
  • HOMESTAGING
Vi utför en inredning av det tomma objektet. Vi inreder och lyfter objektet med passande möbler, mattor, textilier, tavlor, belysning, växter och accessoarer mm.
I tjänsten ingår:
- Komplett möblerat objekt.
- Frakt till och från objekt.
- Kontroll av objekt en gång i veckan så att objektet ser trevlig ut vid varje visning.

Kontakta oss för offert.

Homestyling/staging är avdragsgill vid uträkning av reavinsten av ditt objekt och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.